Sargo

Sargo 36 - Astrum Vene

Satoi tai paistoi - SARGOlla kaikki hyvin!

SARGO veneet on Pohjanmaan rannikolla veistettyjä, upeita taidonnäytteitä yli 50-vuotisesta suomalaisesta veneenrakennus kokemuksesta. Jos olet etsimässä merikelpoista, modernia ja laadukasta monikäyttövenettä, niin SARGO on silloin oikea valinta. SARGO-veneet toimivat hyvin sekä matka-, että yhteysveneinä ja vievät sinut ja perheesi turvallisesti perille, minne ikinä haluatkaan.

Jos haluat vielä ripauksen lisää tyylikkyyttä, niin silloin kannattaa tutustua myös hienostuneeseen SARGO EXPLORER -mallistoon.

SARGO on joka sään luotettava ja laadukas vene vaativille käyttäjille – niin ammattilaisille kuin huviveneilijöille. SARGOn laatuun luottavat myös monet viranomaiset ja ammattilaiset  ympäri maailman aina Grönlantia ja Huippuvuoria myöden. Jokainen vene testataan todellisissa olosuhteissa ennen maailmalle lähtöä, jotta voidaan olla varmoja siitä, että veneet täyttävät kovat laatuvaatimukset.

SARGO-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Astrum Veneestä! Koko SARGO-mallisto nähtävillä talvisin Showroomissa (Joensuunkatu 15, Salo) sekä kesäisin Astrumin Koeajokeskuksessa, Kemiön Söljeholmen Marinassa,  (Kasnäsintie 502, Taalintehdas).

Suunnittele ja rakenna unelmiesi SARGO helposti ja mukavasti konfiguraattorilla. Lähetä rakentamasi vene SARGO-jälleenmyyjällesi tarjousta varten.

Rakenna oma SARGOsi

Astrum Vene Kemiö

OSOITE: Arkadiantie 13, 25700 Kemiö 
SÄHKÖPOSTI: vene [at] astrum.fi
LASKUTUS: Katso laskutustietomme

Reittiohjeet

Soita ja sovi tapaaminen myyjän kanssa!

Astrum Koeajokeskus

OSOITE: Kasnäsintie 502, 25900 Taalintehdas
KOORDINAATIT: 59°59’11.1″N 22°27’21.8″E

Reittiohjeet

 

SARGO -MALLISARJAT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

SARGO EXPLORER -MALLISARJAT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.