Sargo

Sargo

Satoi tai paistoi - joka sään Sargo-veneillä kaikki hyvin!

SARGO veneet on Pohjanmaan rannikolla veistettyjä, upeita taidonnäytteitä yli 50-vuotisesta suomalaisesta veneenrakennus kokemuksesta. Ne ovat veneitä, jotka kuljettavat sinut ja perheesi turvallisesti määränpäähän kelissä kuin kelissä ja ovat miellyttäviä käyttää niin marraskuun räntäsateissa kuin keskikesän helteissäkin. Merellä vaaditaan veneiltä luotettavuutta, turvallisuutta ja käytänöllisyyttä – nämä ominaisuudet Sargo takaa. 

Kaikissa Sargo-veneissä on kiinteä, katettu ja lämmitetty ajohytti/matkustamo, joka on varustettu suurella kattoluukulla ja josta jokaisella matkustajalla on hyvät näkymät  merelle ja saaristoon. Vuotavat ja hankalakäyttöiset pressukatteet eivät kuulu veneisiimme! Sargo-veneen voi varustella  kukin mieleisekseen, mutta jo perusvarustelu on runsas, yhtä kattava kuin moneen muun merkin lisävarustelista. Jokaiseen Sargoon saat sertifioituna tehdasasennuksena luotettavan Volvo Penta -dieselmoottorin.

SARGO on joka sään luotettava ja laadukas vene vaativille käyttäjille – niin ammattilaisille kuin huviveneilijöille.  Sargon laatuun luottavat myös monet viranomaiset ja ammattilaiset  ympäri maailman aina Grönlantia ja Huippuvuoria myöden. Jokainen veneemme testataan todellisissa olosuhteissa ennen maailmalle lähtöä, jotta voimme olla varmoja siitä, että veneemme täyttävät kovat laatuvaatimuksemme.

SARGO-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Astrum Veneestä! Koko Sargo-mallisto nähtävillä talvisin Showroomissa (Joensuunkatu 15, Salo) sekä kesäisin Astrumin Koeajokeskuksessa, Kemiön Söljeholmen Marinassa,  (Kasnäsintie 502, Taalintehdas).

ASTRUM VENE salo 

PALVELEMME: Ma-Pe 9-17 ja La 10-14
OSOITE: Joensuunkatu 15, 24100 Salo
SÄHKÖPOSTI: vene [at] astrum.fi

ASTRUM VENE KEMIÖ 


OSOITE: Arkadiantie 13, 25700 Kemiö 
SÄHKÖPOSTI: vene [at] astrum.fi

SARGO -MALLISARJAT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

SARGO EXPLORER -MALLISARJAT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.