Arronet

Arronet 24.5 Surprise - Astrum Vene

Kestävyyttä kaikkiin olosuhteisiin

Arronet-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Astrumilta! Vuonna 1992 perustettu Arronet AB on erikoistunut laadukkaiden alumiiniveneiden tuotantoon. Markkinoiden kattavin valikoima alumiiniveneitä suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Ruotsin Östhammarissa. Veneet rakennetaan turvallisiksi ja pohjoisen luonnonvoimia hyvin kestäviksi – erikoisvalmisteiset ilmatyynyt pitävät veneen pinnalla, vaikka laivan runko täyttyisi vedellä.

Veneissä käytettävä alumiini on äärimmäisen hyvin suolaa ja ikääntymistä kestävää. Käytettävät materiaalit valitaan paitsi korkean laadun, myös niiden kierrätettävyyden perusteella – ylijäävää materiaalia ei koskaan heitetä pois.

Arronet-veneet kulkevat erityisen vakaasti merellä millä tahansa säällä ja tekevät veneilystä nautinnon. Lujarakenteisessa, turvallisessa ja huoltovapaassa Arronet-veneessä ei ole lainkaan murtuvia saumoja, muoviosia, niittejä tai kuoriutuvaa maalipintaa. Laadukkaat materiaalit takaavat nopean ja helpon veneilyelämyksen.

ASTRUM VENE salo 

PALVELEMME: Ma-Pe 9-17 ja La 10-14
OSOITE: Joensuunkatu 15, 24100 Salo
SÄHKÖPOSTI: vene [at] astrum.fi

ASTRUM VENE KEMIÖ 


OSOITE: Arkadiantie 13, 25700 Kemiö 
SÄHKÖPOSTI: vene [at] astrum.fi

ARRONET -MALLISARJAT

Tutustu kattavaan valikoimaan suoraan Arronetin omilla sivuilla. Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.