Arronet

Arronet - Astrum Vene

Huoltovapaata kestävyyttä kaikkiin olosuhteisiin

Arronet-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Astrumilta! 

Vuonna 1992 perustettu Arronet AB on erikoistunut alumiiniveneiden tuotantoon. Sen mallivalikoima on markkinoiden kattavin. Vaihtoehtoja löytyy 5,7-metrisestä avoveneestä aina katettuun, kymmenmetriseen työveneeseen asti. Veneet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Ruotsin Öregrundissa erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

Lujarakenteisissa, turvallisissa ja huoltovapaissa veneissä ei ole lainkaan murtuvia saumoja, muoviosia, niittejä tai kuoriutuvaa maalipintaa. Erikoisvalmisteiset ilmatyynyt pitävät veneen pinnalla, vaikka sen runko täyttyisi vedellä. Arronetin käyttämä alumiini kestää äärimmäisen hyvin suolaa ja ikääntymistä. Materiaalien valinnassa keskeistä ovat laatu ja kierrätettävyys, ylimääräistä materiaalia ei koskaan heitetä pois.

Veneet ovat markkinoiden hiljaisimpia alumiiniveneitä. Ne kulkevat vakaasti säällä kuin säällä tehden veneilystä nautinnollista ja turvallista kovemmallakin kelillä.

Astrum Vene Kemiö

OSOITE: Arkadiantie 13, 25700 Kemiö 
SÄHKÖPOSTI: vene [at] astrum.fi
LASKUTUS: Katso laskutustietomme

Reittiohjeet

Soita ja sovi tapaaminen myyjän kanssa!

Astrum Koeajokeskus

OSOITE: Kasnäsintie 502, 25900 Taalintehdas
KOORDINAATIT: 59°59’11.1″N 22°27’21.8″E

Reittiohjeet

 

ARRONET -MALLISARJAT

Tutustu kattavaan valikoimaan suoraan Arronetin omilla sivuilla. Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.