Usein kysyttyä

Astrum Smart UKK

Miksi kannattaa valita Astrum Auto?

Astrum Auto on perhetaustainen yritys, jossa saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua nopeasti. Autoa ostaessa sinulla on varmasti mielessä monta kysymystä. Millainen auto sopii juuri sinun käyttötarkoitukseesi? Mitä saat nykyisestä autostasi vaihdossa? Vaihtoautosta haluat varmasti tietää huoltohistorian, renkaiden kunnon ja aikaisempien omistajien määrän. Näihin kaikkiin saat vastauksen Astrum Auton iloisilta myyjiltä. Tuomme autoja myös ulkomailta – meiltä saat aina autolle todellisen myyntihinnan, joka pitää sisällään tuontikulut sekä autoveron määrän.

Henkilökohtaista palvelua nopeasti

Haluan autoilla vähäpäästöisesti, miten se onnistuu?

Auto- ja polttoainevalmistajat ovat jo pitkään kehittäneet ratkaisuja, joilla autoilun päästöjä saadaan vähennettyä. Tällä hetkellä uuden auton hiilidioksidipäästöt ovat keskimäärin noin 28 prosenttia pienemmät kuin kymmenen vuotta sitten. Jos ajat pääasiassa lyhyitä matkoja, kehittynyt hybridi on hyvä valinta. Sähkömoottorin avulla ajat täysin päästöttömästi ja kun maantie alkaa, tehokas ja pienikulutuksinen bensiini- tai dieselmoottori vie sinut perille saakka tarvitsematta huolehtia seuraavasta latauspisteestä.

Mercedes Benz & KIA -hybridit

Kun ajokilometrejä tulee paljon, vähäpäästöinen vaihtoehto on esimerkiksi uusiutuvalla dieselillä kulkeva auto. Uusiutuvan dieselin päästöt ovat jopa 90 prosenttia tavallista pienemmät. Voit vähentää päästöjä myös itse taloudellisella, polttoainetta säästävällä ajotavalla. Myös tähän uudet autot tarjoavat yhä kehittyneempiä seurantajärjestelmiä.

Uskallanko ostaa käytetyn auton?

Astrum on luotettava vaihtoautojen kauppa. Vaihtoautomme ovat pääosin alle 150 tkm ajettuja ja vuosimalliltaan 2014 tai uudempia, hyväkuntoisia autoja. Sinun ei tarvitse arvailla auton kuntoa, koska huollot ovat ajantasalla ja ammattitaitoiset mekaanikkomme ovat tarkistaneet auton sekä korjanneet mahdolliset viat. Astrumilta saat myös lisäturvan vaihtoautoille valitsemalla Astrum-turvan, joka toimii takuuna. Vaihtoauton ostaja saa aina kirjallisen takuutodistuksen, johon on yksilöity tarkastettu autosi sekä täydelliset takuuehdot.

Astrum-turva

Astrumilta löydät myös uutta autoa edullisempia esittelyautoja. Esittelyautot ovat uutta autoa vastaavia ja kaikissa esittelyautoissamme on voimassa tehdastakuu.

Esittelyautot

Onko käytetyllä autolla takuu?

Käytetyllä autolla ei ole takuuta, mutta myyjällä on kuluttajasuojalain mukaan virhevastuu. Arviointi siitä, onko kyseessä myyjän vastuulla oleva virhe, käsitellään tapauskohtaisesti. Myyjä vastaa virheestä, joka on ollut autossa jo ostohetkellä, vaikka se ilmenisi myöhemminkin. Normaali kuluminen tai ostajan käyttövirhe eivät ole myyjän vastuulla. Astrumin vaihtoautot ovat ammattilaisten tarkistamia ja huoltamia sekä vuosimalliltaan pääosin 2014 tai uudempia. Mikäli kuitenkin haluat lisäturvaa vaihtoautolle, voit hankkia autollesi Astrum-vaihtoautoturvan.

Astrum-vaihtoautoturva

Miksi tilaisin käytetyn auton Ruotsista tai Saksasta?

Jos valikoimissamme ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopivaa vaihtoautoa, voimme etsiä sopivan Ruotsista tai Saksasta. Ruotsissa ja Saksassa on tarjolla laajempi valikoima uudempia vaihtoautoja. Saksasta löytyy hyvä valikoima laadukkaita vaihtoautoja saksalaisilta merkeiltä. Astrumilta saat lisäksi Mercedes-Benz -tuontiautoon merkkihuollon palvelut.

Tuontiauto kotipihaan ilman paperisotaa

Mitä Astrumin tuontipalvelu sisältää?

  • Etsimme auton ja tarkistamme auton kunnon ja huoltohistorian kokemuksella ja ammattitaidolla.
  • Tarvittaessa myös koeajamme auton paikan päällä ennen ostopäätöstä.
  • Toimimme avaimet käteen -periaatteella. Saat tietää myyntihinnan, joka sisältää auton Suomeen tuotuna, verot, katsastuksen sekä maahantuontikulut.
  • Toimimme autoverotuksen rekisteröitynä asiamiehenä, joten kauttamme saat auton heti rekisteröitynä ns. koviin kilpiin.
  • Jos sinulla on vaihtoauto, otamme sen mielellämme vaihdossa, jolloin maksat vain välirahan.
  • Tarjoamme tuontiautolle myös rahoituksen.
  • Halutessasi toimitamme autosi sinulle kotipihaan.
  • Saat meiltä uuteen autoosi kattavan Astrum-turvan, joka turvaa matkantekosi. Astrum-turva on määräaikainen 12-36 kk, jonka jälkeen tilaus voidaan irtisanoa milloin tahansa.

Tuontiauto kotipihaan ilman paperisotaa

Saanko auton ilman käsirahaa?

Astrumin monipuolisilla rahoitusmahdollisuuksilla saat auton käyttöösi jopa ilman käsirahaa. Voita valita tarpeisiisi sopivan osamaksu- tai leasing-sopimuksen. Tarjoamme myös vaihtoehtoja, joihin sisältyvät kaikki auton käyttöön liittyvät palvelut huolloista renkaanvaihtoon, sijaisautopalveluihin ja vakuutuksiin. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Rahoitus

Varaa koeajo

Mitä koeajossa kannattaa ottaa huomioon?

Autoa valitessa ja koeajaessa kannattaa ottaa huomioon käyttötarkoitus sekä se, ketkä autossa matkustavat. Miten paljon ajat autolla? Mikä on juuri sinulle autoillessa tärkeää? Perusasiat, kuten se saatko istuimen säädettyä itsellesi mukavaan asentoon, kannattaa selvittää ensin. Testaa ajotuntuma sekä kadulla että maantiellä, peruuttaessa ja mutkaisemmalla tieosuudella. Näkevätkö lapset takapenkillä istuessaan ulos? Ovatko tekniset sovellukset käden ulottuvilla? Jos perheessä vaikkapa harrastetaan monta kertaa viikossa, sähköinen takaluukku helpottaa elämää huomattavasti. Astrumin asiantuntevat myyjät auttavat sinua valitsemaan oikean auton käyttötarkoitukseesi sekä saamaan koeajosta tarvittavaa tuntumaa päätöksentekoon.

Henkilökohtaista palvelua nopeasti

Ota meihin yhteyttä

Salo
Forssa
Sami Rahkonen

Sami Rahkonen

Puhelin
Automyyjä, Astrum Auto Salo
sami.rahkonen [at] astrum.fi
Kai Packalen

Kai Packalen

Puhelin
Automyyjä, Astrum Auto Salo
kai.packalen [at] astrum.fi
Toni Ojala - Astrum Auto

Toni Ojala

Puhelin
Automyyjä, Astrum Auto Salo
toni.ojala [at] astrum.fi
Tuomas - Astrum Auto

Tuomas Määttä

Puhelin
Automyyjä, Astrum Auto Salo
tuomas.maatta [at] astrum.fi
Asko Vinkki

Asko Vinkki

Puhelin
Automyyjä,
asko [at] vaihdox.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.