Sargo

Sargo

I alla väder – på alla vatten

Vi är enda återförsäljaren av Sargo båtar i Finland. Sargo erbjuder en allvädersbåt byggd i Finland för krävande användare – såväl proffs som hobbybåtägare. Det omfattande sortimentet av inhemska Sargo-båtar från den österbottniska kusten är resultatet av över 50 år av båtbyggarerfarenhet

Sargo satsar på praktiska och multifunktionella båtar som är byggda för att hålla och som har utmärkta köregenskaper även under tuffa förhållanden. En Sargo-båt är en prisvärd investering. Sargos standardutrustning är ofta nästan lika omfattande som konkurrenternas tilläggsutrustning. Varje Sargo är utrustad med en certifierad Volvo Penta-dieselmotor, vilket garanterar kompatibiliteten mellan drivenheten, själva motorn och Sargo-skrovet.

Sargo var tidigare känt under namnet Minor, men i juni 2014 beslöt man att lansera det helt nya varumärket Sargo. Detta namn är bättre lämpat för den växande internationella marknaden. Sargos traditioner bygger ändå på lång och beprövad erfarenhet. Sargo-båtarnas nyckelegenskaper är kvalitet, säkerhet och sportighet.

ASTRUM BÅT salo 

VI BETJÄNAR: Må.-fr. 9-17 och la. 10-14
ADRESS: Joensuunkatu 15, 24100 Salo
E-POST: vene [at] astrum.fi (vene[at]astrum[dot]fi)

ASTRUM provkörningscenter

ADRESS: Kasnäsvägen 502, 25900 Dalsbruk
E-POST: vene [at] astrum.fi

Kontakta våra försäljare och boka din provkörning!

SARGO-MODELLER

Mer information om de olika modellernas tekniska specifikationer och egenskaper finns på tillverkarens webbplats. Länkar i bilderna.