Grandezza

Grandezza

Finlands mest sålda kabinbåt

Grandezza-båtarna med ensamrätt i Finland endast från Astrum Båt!  Det inhemska Finn-Marin Ltd som är grundat år 1990 tillverkar Grandezza- och Finnmasterbåtar. Företagets huvudkontor ligger i Karleby och dess industrianläggningar i Karleby och Kalajoki. 

De senaste miljödirektiven tas alltid i beaktande under Grandezza-båtarnas produktion, dessa inkluderar även råvarorna och installationerna av motorer. Utöver denna produktutveckling satsar Finn-Marin på noggrann kvalitetskontroll. I den nya båtfabriken som öppnades i november 2007 finns det bland annat en testbassäng där det utförs ett detaljerat testprogram för varje färdigt tillverkade Grandezza.

Grandezza-båtarnas vackra design och höga kvalitet har väckt välförtjänt uppmärksamhet även på den internationella marknaden. Tack vare detta går till och med 70% av Grandezza-båtarnas produktion till export, bland annat till Sverige, Norge, Danmark, Grönland, Storbritannien, Schweiz, Grekland, Ukraina, Ryssland och de baltiska länderna.

ASTRUM BÅT salo 

VI BETJÄNAR: Må.-fr. 9-17 och la. 10-14
ADRESS: Joensuunkatu 15, 24100 Salo
E-POST: vene [at] astrum.fi

Petteri Lehtonen

Petteri Lehtonen

petteri.lehtonen [at] astrum.fi

MODELLSERIER

Du kan bekanta dig närmare med modellernas tekniska uppgifter och egenskaper på importörens webbsida. Länkar hittar du på bilderna.