Arronet

Arronet - Astrum Vene

Hållbarhet för alla förhållanden

Vi har ensamrätt på Arronet-båtar i Finland – du får hem endast hos Kone Wuorio! Arronet AB, som grundades år 1992, är specialiserat på högklassiga aluminiumbåtar. De erbjuder marknadens bredaste utbud av aluminiumbåtar, som både designas och produceras för hand i Östhammar Sverige. Båtarna är konstruerade för att vara säkra och klara nordiska förhållanden – de specialtillverkade luftkuddarna håller båten flytande även om skrovet vattenfylls.

Aluminium är extremt salt- och åldersbeständigt. Förutom den höga kvaliteten har även återvinningsbarheten tagits i beaktande i valet av material – inget av det material som blir över slängs bort.

Arronet-båtarna är mycket stabila på vattnet i alla väder och gör båtlivet till en ren njutning. De robusta, säkra och underhållsfria Arronet-båtarna har inga fogar, plastdelar, nitar eller flagnande färglager. Det högklassiga materialen garanterar en snabb och enkel båtupplevelse.

ASTRUM BÅT salo 

VI BETJÄNAR: Må.-fr. 9-17 och la. 10-14
ADRESS: Joensuunkatu 15, 24100 Salo
E-POST: vene [at] astrum.fi

ASTRUM provkörningscenter

ADRESS: Kasnäsvägen 502, 25900 Dalsbruk
E-POST: vene [at] astrum.fi

Kontakta våra försäljare och boka din provkörning!

ARRONET-MODELLER

Mer information om de olika modellernas tekniska specifikationer och egenskaper finns på tillverkarens webbplats. Länkar i bilderna.