Citroën

Citroen

Useilla teknologia- ja muotoilupalkinnoilla palkittu

Astrum Auto on valtuutettu Citroën autojen myyjä. Palveluihimme kuuluvat uusien Citroën autojen ja vaihtoautojen myynnin lisäksi merkin huolto- ja varaosapalvelut.

Vuonna 1919 ranskalaisen André-Gustave Citroënin perustama autotehdas oli ensimmäinen tuotantolaitos USA:n ulkopuolella, joka valmisti autoja liukuhihnaa hyödyntäen. Citroën kasvoi kahdeksassa vuodessa Euroopan suurimmaksi ja maailman neljänneksi suurimmaksi henkilöautojen valmistajaksi.

Luovuus on pysyvä osa Citroënia ja Citroën otti vuonna 2009 käyttöön uuden tunnuslauseensa: Créative Technologie eli luova teknologia. Créative Technologie tarkoittaa asiantuntemusta, joka on teknistä ja tieteellistä osaamista syvempää. Se tarkoittaa oikeiden ja usein yllättävienkin ratkaisujen keksimistä sekä lisäksi uusien autojen ja palvelujen kehittämistä. Créative Technologie on enemmän kuin tunnuslause, se on Citroënin lupaus luovasta teknologiasta.

Vuonna 1967 Citroën esitteli auton ohjauksen mukaan kääntyvät ajovalot, jotka paransivat liikenneturvallisuutta etenkin mutkaisilla teillä ajettaessa. Historiansa aikana Citroënin autot on palkittu useilla teknologia- ja muotoilupalkinnoilla ja merkki on voittanut kolmeen otteeseen “Vuoden Auto Euroopassa” -tittelin.

Astrum Auto tarjoaa Citroën-henkilöautojen lisäksi kattavan valikoiman Citroën-hyötyajoneuvoja.

Astrum Auto Salo

PALVELEMME: Ma-Pe 9-18, la 10-14 (automyynti), huolto ma-pe 8-16
PUHELIN: 02 777 3950
SÄHKÖPOSTI: salo [at] astrum.fi
OSOITE: Joensuunkatu 15, 24100 Salo

VAIHDOX FORSSA

PALVELEMME: Ma-pe 9-17, la 10-14 (automyynti), huolto ma-pe 8-16
PUHELIN: 03 4246 9866
OSOITE: Yrittäjänkaari 7, 30420 Forssa

CITROËN-MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.