Monipuolisia rahoitusmahdollisuuksia

Ajoneuvorahoituksen saat haettua vaivattomasti meiltä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Alla on esitetty yleisimmät rahoitusratkaisumme – kysy meiltä lisää!

Osamaksukauppa

Osamaksukauppa on yleinen tapa rahoittaa auton hankinta – tällä hetkellä korkotaso on matalalla, joten rahoituksen hankkiminen on aina myös taloudellisesti järkevä ratkaisu. Osamaksukauppa sopii sekä uusien että käytettyjen autojen hankintaan.

Voit maksaa auton useissa erissä. Omistusoikeus siirtyy vasta, kun kaikki sopimuserät on maksettu. Halutessasi voit maksaa jäljellä olevan lainasumman pois ennen sopimuskauden päättymistä.

Auton lisäksi sinulta ei vaadita muita vakuuksia. Et ole sidottu kyseiseen autoon koko sopimuskautta, vaan halutessasi voit vaihtaa auton ennen sopimuskauden loppua – lunastamme tarvittaessa loppuvelkasi rahoitusyhtiöltä.

Osamaksukaupassa korko ja kuukausierä ovat kiinteitä koko sopimuskauden ajan. Määrittelemme yhdessä sinulle ja taloudellesi sopivan kuukausierän – saat jopa 60 kuukautta maksu-aikaa. Käteismaksuosuus vaihtelee 10-30 % välillä auton hankintahinnasta ja vaihtoauto toimii yleensä uuden rahoituksen käsirahana. Osamaksukauppa edellyttää kaskovakuutuksen ja hyväksytyn luottopäätöksen. Halutessasi saat osamaksun kuukausierän yhteyteen paketoitua myös kiinteähintaisen Santander Liikennekaskon.

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on kätevä ratkaisu. Rahoitusleasing on kiinteällä kuukausivuokralla oleva vuokrasopimus autosta, jonka saa 2-4 vuoden pituisella ajalle. Auto toimii vakuutena ja sopimuskauden päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä kohteen eteenpäin. Kohteelle määritetään sopimusta tehdessä jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän mukaan. Sinulla on siis mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuksen lopussa, kun ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu.

Yrityksille vuokrat ovat lisäksi vähennyskelpoisia ja koska auto toimii vakuutena, ne eivät rasita tasetta eivätkä sido pääomaa.

Huoltoleasing

Huoltoleasing on perusratkaisu sellaiselle yritykselle tai henkilölle, joka haluaa auton käyttöönsä mahdollisimman vaivattomalla tavalla. Huoltoleasing-sopimusta voidaan verrata pitkäaikaiseen 2-4 vuoden mittaiseen vuokrasopimukseen.

Kiinteä kuukausivuokra sisältää kaikki auton käyttöön liittyvät palvelut huolloista renkaanvaihtoon, sijaisautopalveluihin ja vakuutuksiin – valintasi mukaan! Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan rahoitusyhtiölle. Huoltoleasing on siis hyvä valinta huolettomaan autoiluun. 

Huoltoleasingillä on siis samat edut kuin rahoitusleasingillä, mutta lisäksi sopimukseen sisältyvät auton huollot. Lisäksi vuokralle ottajalla ei ole riskiä auton jälleenmyyntiarvosta.

center

Uudet autot

Uudet autot luotettavilta automerkeiltä: Mercedes-Benz ja Kia.

Tutustu valikoimaamme

center

Huoltorahoitus

Voit maksaa huoltosi kätevästi myös erissä tai laskulla. Hae kätevästi suoraan verkossa. 

Tutustu rahoitukseen 

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Kysy lisää

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää

Astrum Auto Salo

PALVELEMME: Ma-Pe 9-18, La 10-14 (automyynti), huolto ma-pe 7.30-17
PUHELIN: 02 777 3950
SÄHKÖPOSTI: salo [at] astrum.fi
OSOITE: Joensuunkatu 15, 24100 Salo

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.