Astrum-turva

Entistä mutkattomampaa ja turvallisempaa autoilua!

Jokainen Astrumin vaihtoauto käy läpi perusteellisen kuntotarkastuksen mekaanikkomme toimesta. Kuntotarkastuksessa tarkistetaan auton komponenttien toiminta ja havaitut viat korjataan ennen kuin auto tulee myyntiin. Tarkistuksen läpikäyneeseen vaihtoautoon voit hankkia Astrum-turvan jopa kolmen vuoden ajaksi, joka antaa sinulle käytön aikaista turvaa. Sopimuksemme kattaa useimmat kalliit korjaukset, mikä pienentää auton omistamisen aikana kertyviä kokonaiskustannuksia. Ei omavastuuta! Astrum-turva voidaan myöntää autoon, joka on alle 20-vuotias ja alle 250 000 km ajettu. Sopimus on määräaikainen 12-36kk, jonka jälkeen tilaus voidaan irtisanoa milloin tahansa.

Voit ottaa turvan myös osana autorahoitusta. Kysy lisää myyjältä!

Astrum Turvan tuottaa Fragus Group SUOMI. 

Korjaukset

Vaikka auto on tarkastettu huolellisesti on olemassa mahdollisuus, että autoon tulee jokin vika. Ole yhteydessä Fraguksen asiakaspalveluun. Kun laskutuslupa on myönnetty, korjauksen voi teettää heti. Fraguksen asiakaspalvelu on avoinna Ma-Pe 07.30-16.30, puh. +358 (0)9 34873237 / s-posti info [at] fragus.fi (info[at]fragus[dot]fi).

Oikeanlaisen sopimuksen valintaan vaikuttavat auton ikä ja sopimuksen kesto. Tutustu alla oleviin eri sopimus vaihtoehtoihin:

GOSafe Premium


KOHDERYHMÄ: Lähes kaikki alle 9 vuotiaat ajoneuvomerkit ja -mallit. Myös hybrideille.
ENIMMÄISKESTO: Koko laajuus on voimassa kun ajoneuvo on alle 10 vuotta ja alle 200 000 km ajettu, siitä eteenpäin kaventuneella tuotesisällöllä kunnes ajoneuvo 20- vuotias tai 250 000 km ajettu (sen mukaan kumpi ensinnä saavutetaan).

Lue lisää

GOSafe Complete


KOHDERYHMÄ: Lähes kaikki alle 10-vuotiaat ajoneuvomerkit ja -mallit. Sopii kaikille henkilö- ja pakettiautoille, käyttövoimasta riippumatta.
ENIMMÄISKESTO: Koko laajuus on voimassa kun ajoneuvo on alle 10 vuotta ja alle 200 000 km ajettu, siitä eteenpäin 

Lue lisää

GOSafe Electric


KOHDERYHMÄ: Lähes kaikki sähköautot
ENIMMÄISKESTO: Kunnes ajoneuvo täyttää 20 vuotta tai sillä on ajettu yhteensä 250 000 km (sen mukaan kumpi ensinnä saavutetaan)

Lue lisää

center

Vaihtoautot

Tutustu kattavaan valikoimaamme laadukkaita vaihtoautoja useissa hintaluokissa. 

Tutustu valikoimaamme

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Kysy lisää

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää

Astrum Auto Salo

PALVELEMME: Ma-Pe 9-18, La 10-14 (automyynti), huolto ma-pe 7.30-17
PUHELIN: 02 777 3950
SÄHKÖPOSTI: salo [at] astrum.fi
OSOITE: Joensuunkatu 15, 24100 Salo

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.