Astrum-turva

Jokainen Astrumin vaihtoauto käy läpi perusteellisen kuntotarkastuksen mekaanikkomme toimesta

Kuntotarkastuksessa tarkistetaan auton komponenttien toiminta ja havaitut viat korjataan ennen kuin auto tulee myyntiin. Huollot ovat myös ajantasalla kun auto luovutetaan asiakkaalle. Tarkistuksen läpikäyneeseen vaihtoautoon voit hankkia Astrum-turvan jopa kahden vuoden ajaksi, joka antaa sinulle käytön aikaista turvaa (12 kk / 20.000 km tai 24 kk / 40.000 km).

Voit ottaa turvana osana myös osana autorahoitusta. Erikseen ostettuna turvan hinta on 495 € (24 kk:n sopimus 895 €). 

Astrum-turva

Astrum-vaihtoautoturva voidaan myöntää autoon, joka on alle 9-vuotias ja alle 180 000 km ajettu. Astrum-turva on voimassa 12kk /20 000 km tai 24 kk/ 40.000 km. Astrum-turva kattaa vikojen, joita emme ole havainneet kuntotarkastuksessa korjaamisen vikaa edeltävään kuntoon, mikäli tarkastetussa ja turvaan sisältyvässä osassa esiintyy vikaa. Astrum Turvan tuottaa Fragus Warranty Finland Oy.

Saat takuulomakkeen mukaasi

Saat aina kirjallisen takuutodistuksen. Siihen on yksilöity tarkastettu autosi, sekä siitä löytyy myös täydelliset takuuehdot.

Korjaukset

Vaikka auto on tarkastettu huolellisesti on olemassa mahdollisuus, että autoon tulee jokin vika. Apua saat siinä tilanteessa Fragukselta. Ole yhteydessä Fraguksen asiakaspalveluun josta sinut ohjataan korjaamolle, joka selvittää mistä vikatila johtuu. Kun vika ja sen aiheuttaja on saatu selville, Fraguksen asiakaspalvelija on yhteydessä korjaamon, ja ilmoittaa sisältyykö sen korjaus turvaan ja antaa korjausluvan. Fraguksen asiakaspalvelu on avoinna 07:30 – 16:30, puh. +358 (0)9 34873237 / s-posti info [at] fragus.fi.

Turvan sisältö

Alle 6-vuotiaalle ja alle 150tkm ajetulle auton tarkastukselle myönnämme takuun kaikille listassa oleville osille. Auton ollessa vanhempi tai enemmän ajettu, turva myönnetään kohdissa 1-4 luetelluille osille. Täydelliset ehdot on ilmoitettu Fragus-takuutodistuksessa.

1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT: 
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männän renkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyöräintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT: 
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT: 
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat kengät tai käsijarru)

4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT: 
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinteri, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

5. SEURAAVAT AHTIMEN OSAT: 
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT: 
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin) 

8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT: 
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut) 

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT: 
Turvatyynyt, törmäys/kiihhtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät)

10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT: 
Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt). 

center

Vaihtoautot

Tutustu kattavaan valikoimaamme laadukkaita vaihtoautoja useissa hintaluokissa. 

Tutustu valikoimaamme

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Kysy lisää

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää

Astrum Auto Salo

PALVELEMME: Ma-Pe 9-18, la 10-14 (automyynti), huolto ma-pe 8-16
PUHELIN: 02 777 3950
SÄHKÖPOSTI: salo [at] astrum.fi
OSOITE: Joensuunkatu 15, 24100 Salo

VAIHDOX FORSSA

PALVELEMME: Ma-pe 9-17, la 10-14 (automyynti), huolto ma-pe 8-16
PUHELIN: 03 4246 9866
OSOITE: Yrittäjänkaari 7, 30420 Forssa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.