Tiepalvelut

Silloin kun matka keskeytyy yllättäen

Astrum Auto on täyden palvelun autotalo. Edustamamme laadukkaat automerkit tarjoavat kattavat tiepalvelut kaikkialla Suomessa ja Euroopassa. Tutustu tarkemmin merkkien Mercedes-BenzCitroënHonda ja Ford tiepalveluihin alta.

 

mercedes benz tiepalvelu

MERCEDES-BENZ: MOBILO JA MATKASI JATKUU VARMASTI

Mercedes-autossasi on vakiovarusteena Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva. Sen ansiosta sinun ei tarvitse kantaa huolta ajamisesta. Jos autosi sattuu joskus jäämään tien päälle, Mercedes-Benz huolehtii siitä, että pääset nopeasti takaisin matkaan kaikkialla Euroopassa.

Mobilo varmistaa matkan katkeamattomuuden seuraavissa tilanteissa:

Tekniset ongelmat: Autosi ei käynnisty tai siihen tulee yhtäkkiä tekninen vika: Esimerkiksi mekaanisen tai sähköisen vian seurauksena, tai akun tyhjennyttyä tai rengasrikon satuttua.

Tahattomat pikkuvahingot: Auto ei toimi kunnolla, ja sen seurauksena auto jää yhtäkkiä tien päälle. Esimerkiksi autosta loppuu polttoaine, tai auton avain on kadonnut.

Onnettomuus- ja ilkivaltatapaukset: Autollasi ei voi enää ajaa. Esimerkiksi koska renkaat on viilletty rikki tai olet joutunut onnettomuuteen. Tarvittaessa autamme sinua auton siirtämisessä. Jos autoon tulee vaurioita ulkomailla, pyrimme löytämään sinulle lakiapua ja tulkin.

Mobilon laajuus

Mobilo on voimassa kaksi vuotta uuden Mercedes-autosi ensirekisteröinnistä alkaen. Mercedes-Benz-henkilöautossa, joka on ensirekisteröity 1.4.2008 alkaen, samoin kuin Vianossa, joka on ensirekisteröity 1.1.2012 alkaen ja päättyen 31.12.2014, Mobilo on voimassa ensin neljä vuotta.

Tämän jälkeen Mobilon voimassaoloa voi pidentää aina vuoden kerrallaan. Ainoa edellytys on, että auto huollatetaan säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä. Auton säännöllisen ja määräystenmukaisen huollattamisen avulla Mobilo voi olla voimassa jopa 30 vuotta!

Mobilon aktivointi uudelleen

Jos Mercedes-Benz Mobilon voimassaolo on päättynyt, voit aktivoida sen uudelleen milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain viedä autosi määräaikaishuoltoon Mercedes-Benz-huoltopisteeseen.

Mobilo hätäpalvelun puhelinnumero 00800-1-777 77777

Mercedes Mobilo Van (pakettiautot)

• Liikkuvuuspalvelu Vaneon, Vianon, Viton ja Sprinterin omistajille.

• Mobilo Van varmistaa matkan jatkumisen: teknisten häiriöiden ja käynnistysongelmienyhteydessä kun auto on huoltoliikkeessä takuukorjauksessa, jonka työn kesto on yli kaksi tuntia.

Mobilo Van hätäpalvelun puhelinnumero 00800-3-777 77777

citroen tiepalvelu

CITROËN-TIEPALVELU

Citroën-tiepalvelu auttaa matkan keskeytyessä kaikkialla Euroopassa. Kotimaasta soitettuna ilmainen puhelinnumero on 0800 105 501. Ulkomailta soitettuna numeroon +358 800 105 501.

Citroën-tiepalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Tiepalvelu on voimassa 36 kk / 100.000 km (kunnes toinen näistä tulee vastaan) rekisteröinnistä uuden Citroën henkilö-, paketti- ja kuorma-auton käyttäjälle (koskee Auto-Bon Oy:n maahantuomia ja 1.1.2013 alkaen käyttöönotettuja autoja).

Huolenpitosopimuksen yhteydessä voimassa sopimuskauden ajan (koskee 1.10.2003 ja jälkeen voimaan astuneita uusia sopimuksia). Kulut palveluista korvataan vain tiepalvelunumeron 0800 105 501 järjestäminä.

Palvelut:
 • Hinaus lähimmälle Citroën-huoltoedustajalle matkan katketessa tekniseen vikaan
 • Polttoaineen toimittaminen paikalle sen loputtua (asiakas maksaa polttoaineen paikanpäällä).
 • Renkaanvaihto rengasrikon sattuessa (autossa oltava ehjä vararengas / renkaanpaikkausspray).
 • Lukkoseppä paikalle, kun avaimet lukittu autoon tai avaimet hävinneet (ei korvaa rikottua ikkunaa).
 • Palveluneuvontaa liikenneonnettomuuden / varkauden / ilkivallan kohdatessa (Citroën Tiepalvelu ei korvaa näissä tapauksissa palvelusta aiheutuvat kuluja, kuten hinausta ja sijaisautoa).
 • Sijaisauto käyttöön (max. saman kokoluokan henkilöauto, kuorma- ja pakettiautot mahdollisuuksien mukaan), jos matka katkennut tekniseen vikaan ja korjaus kestää korjaamolla yli 2 tuntia (max. sijaisautokulut 250 €) tai vaihtoehtoisesti.
 • Hotellimajoitus (max. 250 €), jos yli 100 km kotoa/määränpäästä ja autoa ei saada ajokuntoon saman päivän aikana.
 • Korjatun auton palautus asiakasta lähimmälle Citroën-huoltoedustajalle / jälleenmyyjälle, jos matka on yli 300 km. Muussa tapauksessa korvataan kustannukset kuljettajalle yhdensuuntaisesta matkasta halvinta kulkuneuvoa (linja-auto, juna) käyttäen.
honda europalvelu

HONDA EUROPALVELU – VAIN YHDEN PUHELINSOITON PÄÄSSÄ

Jos autoosi tulee tekninen vika, Honda Europalvelu varmistaa, että voit jatkaa nopeasti ja joustavasti matkaasi riippumatta siitä, missä päin Eurooppaa olet.

3 vuoden Europalvelu

Honda Europalvelu on voimassa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Baltian maissa myytävissä uusissa, yksityiskäytössä olevissa Honda-autoissa 3 vuotta rekisteröintipäivästä lukien.

Esimerkkejä Honda Europalvelun sisällöstä
 • Pienten vikojen korjaus paikan päällä.
 • Hinaus lähimmälle valtuutetulle jälleenmyyjälle.
 • Vuokra-auto.
 • Yöpyminen.
 • Kuljettajan ja matkustajien avustaminen matkan jatkamiseksi.
 • Kuljettajan ja matkustajien avustaminen kotimatkaa varten.
 • Auton haku.
 • Varaosatoimitus.

Europalvelusta voi olla paljon apua onnettomuustapauksessa.

Puhelinnumerot Honda Europalveluun

Suomesta: 0800166966

Ulkomailta: +358800166966

ford -tiepalvelu

FORD TIEPALVELU

Mikäli Fordisi tarvitsee apua matkan aikana, Ford Tiepalvelu on käytettävissäsi lähes kaikissa Euroopan maissa. Apu saapuu perille yhdellä puhelinsoitolla – tarvitsitpa sitten korjausta paikan päällä, hinausta tai sijaisautoa. Ford Tiepalvelu järjestää tarvittaessa myös yöpymisen autosi korjauksen ajaksi.

Ford Tiepalvelu: Soita 09 374 77 145

Ota meihin yhteyttä

Salo
Toni Hakala

Toni Hakala

Puhelin
Korjaamopäällikkö, Astrum Auto Salo
toni.hakala [at] astrum.fi
Juha Toivonen

Juha Toivonen

Puhelin
Työnjohtaja,
juha.toivonen [at] astrum.fi
Marko Ylilonttinen

Marko Ylilonttinen

Puhelin
Huoltoneuvoja, Astrum Auto Salo
marko.ylilonttinen [at] astrum.fi

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää