Tiepalvelut

Silloin kun matka keskeytyy yllättäen

Astrum Auto on täyden palvelun autotalo. Edustamamme laadukkaat automerkit tarjoavat kattavat tiepalvelut kaikkialla Suomessa ja Euroopassa. Tutustu tarkemmin Mercedes-Benzin ja Kian tiepalveluihin alta.

Tiepalvelu MB - Astrum Auto

MERCEDES-BENZ: MOBILO JA MATKASI JATKUU VARMASTI

Mercedes-autossasi on vakiovarusteena Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva. Sen ansiosta sinun ei tarvitse kantaa huolta ajamisesta. Jos autosi sattuu joskus jäämään tien päälle, Mercedes-Benz huolehtii siitä, että pääset nopeasti takaisin matkaan kaikkialla Euroopassa.

Mobilo varmistaa matkan katkeamattomuuden seuraavissa tilanteissa:

Tekniset ongelmat: Autosi ei käynnisty tai siihen tulee yhtäkkiä tekninen vika: Esimerkiksi mekaanisen tai sähköisen vian seurauksena, tai akun tyhjennyttyä tai rengasrikon satuttua.

Tahattomat pikkuvahingot: Auto ei toimi kunnolla, ja sen seurauksena auto jää yhtäkkiä tien päälle. Esimerkiksi autosta loppuu polttoaine, tai auton avain on kadonnut.

Onnettomuus- ja ilkivaltatapaukset: Autollasi ei voi enää ajaa. Esimerkiksi koska renkaat on viilletty rikki tai olet joutunut onnettomuuteen. Tarvittaessa autamme sinua auton siirtämisessä. Jos autoon tulee vaurioita ulkomailla, pyrimme löytämään sinulle lakiapua ja tulkin.

Mobilon laajuus

Mobilo on voimassa kaksi vuotta uuden Mercedes-autosi ensirekisteröinnistä alkaen. Mercedes-Benz-henkilöautossa, joka on ensirekisteröity 1.4.2008 alkaen, samoin kuin Vianossa, joka on ensirekisteröity 1.1.2012 alkaen ja päättyen 31.12.2014, Mobilo on voimassa ensin neljä vuotta.

Tämän jälkeen Mobilon voimassaoloa voi pidentää aina vuoden kerrallaan. Ainoa edellytys on, että auto huollatetaan säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä. Auton säännöllisen ja määräystenmukaisen huollattamisen avulla Mobilo voi olla voimassa jopa 30 vuotta!

Mobilon aktivointi uudelleen

Jos Mercedes-Benz Mobilon voimassaolo on päättynyt, voit aktivoida sen uudelleen milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain viedä autosi määräaikaishuoltoon Mercedes-Benz-huoltopisteeseen.

Mobilo hätäpalvelun puhelinnumero 00800-1-777 77777

Mercedes Mobilo Van (pakettiautot)

• Liikkuvuuspalvelu Vaneon, Vianon, Viton ja Sprinterin omistajille.

• Mobilo Van varmistaa matkan jatkumisen: teknisten häiriöiden ja käynnistysongelmienyhteydessä kun auto on huoltoliikkeessä takuukorjauksessa, jonka työn kesto on yli kaksi tuntia.

Mobilo Van hätäpalvelun puhelinnumero 00800-3-777 77777

Tiepalvelu Kia - Astrum Auto

KIA-tiepalvelu

Renkaan puhkeaminen, polttoaineen loppuminen tai pienikin tekninen ongelma voi katkaista hetkessä mukavasti alkaneen matkan.
Kia 24h Tiepalvelu on kattava liikkuvuuspalvelu, joka huolehtii matkan jatkumisesta yllättävissäkin tilanteissa, olipa kyseessä tekninen tai itse vahingossa aiheutettu vika. Kia 24h tiepalvelu varmistaa perillepääsyn Suomessa ja myös muualla EU- ja ETA-maissa

Mikäli matkasi keskeytyy yllättäen:

1. Pysäköi ajoneuvo turvalliseen paikkaan ja huolehdi myös matkustajien turvallisuudesta, aseta tarvittaessa varoituskolmio 150 m päähän ajoneuvosta.
2. Soita numeroon 0200 55050 (ulkomailla +358 200 55050).Huom: älä tilaa muita palveluita.
3. Ilmoita nimesi, ajoneuvosi merkki, malli, väri ja rekisterinumero.
4. Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero josta soitat.
5. Kerro lyhyesti ajoneuvosi viasta tai ongelmasta – esitämme sinulle mahdollisesti joitakin lisäkysymyksiä.
6. Jos epäilet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita se meille, niin otamme luvallasi yhteyden paikalliseen poliisiin.

 

Ota meihin yhteyttä

Salo
Toni Hakala

Toni Hakala

Puhelin
Korjaamopäällikkö, Astrum Auto Salo
toni.hakala [at] astrum.fi
Marko Ylilonttinen

Marko Ylilonttinen

Puhelin
Huoltoneuvoja, Astrum Auto Salo
marko.ylilonttinen [at] astrum.fi

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää