Riskitön huolenpitosopimus

Helppoa ja turvallista autoilua

Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia uuden henkilöautosi kunnosta nyt ja tulevaisuudessa – voit ennakoida auton ylläpitokulut vuosiksi eteenpäin ja vältyt näin yllättäviltä kuluilta koko sopimuskauden aikana.

Huolenpitosopimus antaa sinulle sekä henkilökohtaista että taloudellista turvaa: maksat kuukausimaksun automallin ja ajokilometrien perusteella. Me huolehdimme kaikesta muusta.

Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään vain laadukkaita alkuperäisiä varaosia ja parasta merkkikohtaista ammattiosaamista. Mikäli myynnissä olevassa vaihtoautossa on ollut huolenpitosopimus, on sopimus mahdollisesti jatkettavissa.

Sopimus joustaa ajomääräsi mukaan

Huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon aluksi kolmeksi vuodeksi. Huolenpitosopimusten sopimuskaudet ja -ehdot vaihtelevat merkeittäin, mutta sopimusta voidaan jatkaa merkistä riippuen jopa 10 vuoteen tai 200 000 km asti. Sopimus tulee muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomääräsi poikkeaa alun perin arvioidusta. Muutos huomioidaan sopimuksen hinnassa. Luonnollisesti voit myös milloin tahansa halutessasi irtisanoa sopimuksesi päättymään kesken sopimuskauden. Mikäli sopimukseen merkitty ajokilometrimäärä ajetaan täyteen ennen sopimukseen merkittyä päättymispäivämäärää, eikä sopimukseen tehdä kilometrimuutosta, tulee sopimus maksaa myös ajallisesti loppuun asti.

Tutustu eri merkkien huolenpitosopimuksiin

MERCEDES-BENZ

Mercedes-Benzin huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia autosi kunnosta nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu

Kia

Kia-huolenpitosopimus tarjoaa edullisesti huoletonta autoilua jopa 10 vuodeksi Kian omistajalle.

Tutustu

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Salo
Toni Hakala

Toni Hakala

Puhelin
Korjaamopäällikkö, Astrum Auto Salo
toni.hakala [at] astrum.fi
Aku

Aku Tarvonen

Puhelin
Huoltoneuvoja, Astrum Auto Salo
aku.tarvonen [at] astrum.fi
Marko Ylilonttinen

Marko Ylilonttinen

Puhelin
Huoltoneuvoja, Astrum Auto Salo
marko.ylilonttinen [at] astrum.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.