X-sarja

Uusi Mercedes-Benz X-sarja on täällä!

Vakuuttavan vankka

X-sarja on kauttaaltaan vankka: sen kantavuus on yli 1 000 kg ja perävaunumassa jopa 3 500 kg. Siksi se on rakennettu tukevan tikapuurungon päälle, joka on valmistettu laadukkaasta teräksestä. Vankka rakenne auttaa etenemisessä myös päällystämättömillä teillä. Lisävarusteena on saatavana jaloteräksinen pohjapanssari, joka suojaa moottoria, vaihteistoa ja pakoputkistoa maastossa esteitä ylitettäessä.

Oivalliset maasto-ominaisuudet

Kun vetotapa kytketään takavedolta 4Matic-nelivedolle, ja nelivedon tilaksi valitaan vielä "Low", joka kytkee maastovälityksen ja taka-akselin lisävarusteisen tasauspyörästölukon päälle, etenemiskyky on ylivertainen myös haastavassa maastossa. Runsas 202 mm:n maavara – lisävarusteena jopa 222 mm – jättää maaston rauhaan auton alla. X-sarja kiipeää sopivalla ajoalustalla jopa 100 %:n ylämäkiä ja sen ajovakaus pysyy yllä jopa 49,8°:n kallistumassa. Piipahdukset maastoon tuovat siis todellista ajonautintoa. Helpompaa maastoa ja huonokuntoisia teitä varten voi aktivoida nelivedon toisen tilan "High".

Laadukas ja virkistävän mukava sisätilan design

Premium-luokan tunnelmaa – nyt myös pickupiin: pähkinänruskean tai mustan nahkasisustuksen sekä vaakasuunnassa jaotellun ohjaamon kookkaiden somiste-elementtien ansiosta X-sarja saavuttaa pickup-autoille ennennäkemättömän ylellisyyden. Ajon aikana voit nauttia Mercedes-Benzille ominaisesta mukavuudesta, helppokäyttöisistä hallintalaitteista, moderneista multimediajärjestelmistä ja Mercedes me connect -yhteyspalveluista. Sisätilan ilmastointi, miellyttävien etuistuimien monipuoliset säädöt ja mukavuusalusta auttavat pitämään pään kylmänä kuumallakin ilmalla. Auton ympäristö on suvereenisti hallussa pysäköintipaketin avulla, jossa on 360°-kamera.

Auton ulkopuoli – aito pickup

X-sarjan aito Mercedes-Benz Design vetää katseita puoleensa magneetin tavoin. Mahtipontinen keula, jonka keskellä komeilee Mercedes-tähti, optinen pohjapanssari, konepellin kohoumat ja valojen näyttävä design – lisävarusteena LED-tekniikalla toteutettuna – antaa tälle pickupille hallitsevan ilmeen. Saman vaikutuksen tekevät kylkien selkeät linjat ja muhkeat pyöränkotelot, joihin mahtuvat jopa 19 tuuman kokoiset kevytmetallivanteet. Yhtä yksilöllisiä kuin ajomatkasi ovat myös X-sarjan varustelumahdollisuudet: siihen on saatavana kolme selvästi erilaista malliversiota, jotka ovat PURE, PROGRESSIVE ja POWER, sekä monia yksilöintimahdollisuuksia.

Inspiroiva suorituskyky

Muhkeat pyöränkotelot ja leveät renkaat näyttävät vaikuttavilta, minkä lisäksi suuri raideleveys varmistaa X-sarjan erinomaisen ajovakauden. Samoin tekee taka-akselin kehittynyt monitukivartinen pyöränripustus. Yhden kaarteen ajettuasi tuskin maltat odottaa seuraavaa. Näin ajamisesta tulee todellinen nautinto.

X-sarjalaisen hinnaston voit ladata täältä. 

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni