Vito Winter 4x4

Vito 4x4 automaatti. Pysyy liikkeellä haastavassakin kelissä.

Mercedes-Benz Vito Winter 4x4:n ominaisuudet erottuvat edukseen olosuhteiden huonontuessa. Markkinoiden edistyksellisin jatkuva neliveto ja aito 7G-Tronic-automaattivaihteisto pitävät huolen siitä, että matkasi jatkuu huolettomasti, vaikka maata peittäisivät liukkaat lumi- ja jääkerrokset.

Markkinoiden edistyksellisin neliveto

Vito Winter 4x4 on varustettu seitsemänvaihteisella G-Tronic-automaatilla. Viton nelivedossa moottorin tuottama voima jakautuu jatkuvasti kaikille pyörille, minkä ansiosta Vito 4x4:ssä ei ole ikävää kytkeytymisviivettä. Nelivetoisessa Vitossa voima jakautuu normaalitilassa 45 %:sti etuakselistolle ja 55 %:sti taka-akselistolle.

Liukkaalla talvikelillä elektroninen 4Matic-luistonestojärjestelmä jarruttaa tarpeen mukaan niitä Viton pyöriä, joissa ei ole riittävästi pitoa, ja siirtää voiman niille pyörille, joiden pito on kyseisellä hetkellä paras. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti ja vain millisekuntien aikana.

Vakiovarusteena on myös alamäkihidastin (DSR / Downhill Speed Regulation), joka helpottaa ajamista haastavissa alamäissä. Alamäkihidastin on käytettävissä 4-18 km/t -nopeuksissa, ja sitä voi säätää portaattomasti vakionopeudensäätimen viiksestä.

Vito Winter 4x4 on pakettiauto, jonka ajo-ominaisuudet kannattaa kokea – lämpimästi tervetuloa koeajolle. Autoja on määräerä, joten toimi nopeasti!

Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa:

  • Kauko-ohjattava keskuslukitus
  • Tempmatic-mukavuusilmastointi
  • Audio-radiosoitin
  • Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella
  • Ebersbächer-lisälämmitin kellolaitteella
  • Monitoimiohjauspyörä
  • Sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit
  • MobiloVan -liikkuvuusturva 

Vito Winter 4x4 nyt kampanjahinnoin 

Hintataulukko

Hintataulukko2

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni

*Vito Winter 116CDI 4x4 A3 A, 3200kg -pakettiauton hinta 54.404,22 € - kampanja-alennus 4.632,24 € = auton kokonaishinta 49.771,98 € (sis. toim.kulut 600 €).