Mercedes-Benz GLC SUV - Astrum Auto

Uusi Mercedes-Benz GLC nyt koeajettavissa!

Uuden sukupolven GLC on esitelty.

Suorimmatkin reitit perille saattavat sisältää jyrkkiä mutkia, erilaisia tienpintoja ja kelien eteen heittämiä yllätyksiä. Mercedes-Benz GLC vie sinut perille kaikissa ajo-olosuhteissa. Sen eri tilanteisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvasta, turvallisesta ja vakaasta ajonautinnosta huolehtivat mm. aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus, LED High Performance -ajovalot sekä kehityksen ehdotonta kärkeä edustavat turva- ja ajoavustinjärjestelmät. Matkustamisen nautintoa, yksinkertaisesti enemmän älyä autoiluun tarjoaa oppiva ja intuitiivinen MBUX-käyttöliittymä. Virtaviivaisen ja urheilullisen olemuksen ansiosta GLC:ssä on enemmän tilaa myös kuljettajalle. Kun vaadit autolta enemmän kaikkea, valitse huipputehokas Mercedes-Benz GLC. 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Avantgarde -sisätilan ja -ulkopuolen paketit
  • Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus
  • LED High Performance -ajovalot
  • Adaptiivinen kaukovaloavustin
  • Oppiva, puheohjattava MBUX- käyttöliittymä
  • 11,9“ Medianäyttö
  • Älypuhelimen integrointi, langaton lataus
  • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran
  • Peilipaketti

Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC A

Alkaen 67 992 €

GLC SUV ladattava hybridi. Markkinoiden pisin toimintamatka sähköllä.

Uusi GLC SUV -mallin ladattava hybridi: erinomainen järjestelmäteho ja tehokkuus sekä aiempaa pidempi toimintamatka pelkällä sähköllä, jopa 121 km. Se yhdistää polttomoottorin pitkät toimintamatkat ja sähkömoottorin tehokkuuden. Sähkömoottori antaa lisätehoa kiihdytettäessä tai mahdollistaa paikallisesti päästöttömän ajamisen.

GLC 300 e 4MATIC A

Alkaen 76 390 €

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC A kokonaishinta alk. 67 991,48 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 160 €/kk, käyttöetu 995 €/kk. CO2-päästöt (WLTP) 136 g/km, EU-keskikulutus 5,2 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 40 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan autot lisävarustein. GLC 300 e 4MATIC A kokonaishinta 74 933,07 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €).CO2-päästöt 12 g/km (WLTP).