Mercedes-Benz EQE - Astrum Auto

Uusi täyssähköinen Mercedes-Benz EQE nyt koeajettavissa meillä!

Ajattomat muodot johdattavat uuteen aikakauteen. Ylellisyyttä ja dynaamisuutta pienintä yksityiskohtaa myöden. Uudessa EQE:ssä yhdistyvät dynaaminen ulkonäkö ja ylellinen sisätila ‒ teknisen innovaation ja modernin estetiikan täydellinen tasapaino.

Toimintamatka yhdellä latauksella jopa 623 km, teho jopa 215 kW (292 hv) ja 32 minuutin latausaika.

Huipputekniikkaa ja luksusta kaikille aisteille.

MB EGE - Astrum Auto

Digitaalinen ohjaamo, jossa on futuristinen MBUX Hyperscreen. 

Mukavuus ja turvallisuus

Ilmansuodatinjärjestelmä, jossa on HEPA-suodatin

Kuvassa näkyvät Mercedes-EQ:n EQE-mallin ilmasuuttimet.

Hengitä syvään sisään ja ulos: uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65 % ja se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloida myös epämiellyttävät tuoksut.

 

Monisäätöistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle

Kuvassa näkyvät kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet Mercedes-EQ:n täyssähköisessä EQE:ssä.

Täydellinen tuki: kahdeksan ilmakammiota ja neljä hierovaa tärinäelementtiä varmistavat monisäätöistuimien erinomaisen mukavuuden. Kymmenen hierontaohjelman ja kahdeneri tehon ansiosta jokaisella ajomatkalla on nyt ohjelmassa hyvää oloa.

 

Nelipyöräohjaus ‒ takapyörät kääntyvät jopa 10°

Kuvassa näkyy nelipyöräohjaus Mercedes-EQ:n EQE:ssä.

Suunta selvillä: täyssähköisen EQE:n lisävarusteinen nelipyöräohjaus varmistaa erinomaisen pidon ja ajettavuuden. Takapyörien ohjauskulma muuttuu kolmessa vaiheessa aina 10°:een saakka, jolloin pysäköinti, kääntyminen ja ajaminen sujuvat täydellisessä tasapainossa.

Etäpysäköinti

Voit käyttää älypuhelintasi ja Remote Parking -sovellusta (Android, iOS) uuden EQE:n pysäköimiseen täydellisesti. 

EQE 300 alkaen

76 800 €

Tutustu hinnastoon

Suunnittele oma EQE

 

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

EQE 300 kokonaishinta alk. 76 800 € (sis. alv:n ja toim. kulut 600 €). Vapaa autoetu 990 €/kk, käyttöetu 945 €/kk. CO2-päästöt (WLTP) 0 g/km, EU-keskikulutus 16,5 kWh/100 km.
EQE 300 -mallin toimintamatka jopa 626 km. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin
ja suorituskykyyn. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 28 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein.