MB EQE - Astrum Auto

Uusi täyssähköinen Mercedes-Benz EQE ennakkovarattavissa!

Ajattomat muodot johdattavat uuteen aikakauteen. Ylellisyyttä ja dynaamisuutta pienintä yksityiskohtaa myöden. Uudessa EQE:ssä yhdistyvät dynaaminen ulkonäkö ja ylellinen sisätila ‒ teknisen innovaation ja modernin estetiikan täydellinen tasapaino.

Toimintamatka yhdellä latauksella ennakkotietojen mukaan jopa 660 km, teho jopa 215 kW (292 hv) ja 32 minuutin latausaika.

Huipputekniikkaa ja luksusta kaikille aisteille.

MB EGE - Astrum Auto

Digitaalinen ohjaamo, jossa on futuristinen MBUX Hyperscreen. 

Mukavuus ja turvallisuus

Ilmansuodatinjärjestelmä, jossa on HEPA-suodatin

Kuvassa näkyvät Mercedes-EQ:n EQE-mallin ilmasuuttimet.

Hengitä syvään sisään ja ulos: uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65 % ja se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloida myös epämiellyttävät tuoksut.

 

Monisäätöistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle

Kuvassa näkyvät kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet Mercedes-EQ:n täyssähköisessä EQE:ssä.

Täydellinen tuki: kahdeksan ilmakammiota ja neljä hierovaa tärinäelementtiä varmistavat monisäätöistuimien erinomaisen mukavuuden. Kymmenen hierontaohjelman ja kahdeneri tehon ansiosta jokaisella ajomatkalla on nyt ohjelmassa hyvää oloa.

 

Nelipyöräohjaus ‒ takapyörät kääntyvät jopa 10°

Kuvassa näkyy nelipyöräohjaus Mercedes-EQ:n EQE:ssä.

Suunta selvillä: täyssähköisen EQE:n lisävarusteinen nelipyöräohjaus varmistaa erinomaisen pidon ja ajettavuuden. Takapyörien ohjauskulma muuttuu kolmessa vaiheessa aina 10°:een saakka, jolloin pysäköinti, kääntyminen ja ajaminen sujuvat täydellisessä tasapainossa.

 

Etäpysäköinti

Voit käyttää älypuhelintasi ja Remote Parking -sovellusta (Android, iOS) uuden EQE:n pysäköimiseen täydellisesti. 

 

Ennakkovaraus

Liity ennakkovaraajien joukkoon ja saat hinnat ja muut EQE:n tiedot ensimmäisenä. Ennakkomyynnin alkaessa sinuun ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Listalle liittyminen ei sido sinua mihinkään.

Ennakkovaraa EQE

 

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni