MB EQA - Astrum Auto

Uusi EQA. Nyt koeajettavissa!

Mercedes-Benzin EQ-sähköautoperhe kasvaa kompaktikokoluokan EQA:lla, joka on läheistä sukua Mercedes-Benz GLA:lle.

  • Toimintamatka jopa 424 kilometriä (WLTP) ja keskikulutus on 17,9 kWh/100 km, teho 140 kW (190 hv).
  • O gramman co2 päästöt yhteensä.
  • 30 minuutin latausaika pikalatauspisteissä.

Sisältää vahvan vakiovarustelun esim. navigaattori laskee optimaalisen reitin ja näin vähentää kulutusta. Muita mukavuuksia ovat uusittu värimaailma ja ylellisen mukava matkustamo.

EQA:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät osaavat ajatella, pitää silmällä liikennetilannetta ja varoittaa kuljettajaa vaaroista tietyissä tilanteissa.

Uusi EQA ja Premium-paketti kuvattuna ylhäältä.

Voit valita kolmesta varustepaketista ja tehdä EQA:sta omien mieltymystesi mukainen EQA-auto. 

Runsas vakiopaketti tarjoaa jo erinomaisen mukavuuden Progressive-versiona sisältäen nahkaisen ohjauspyörän ja mukavuusistuimet, peruutuskameran ja EASY-PACK-takaluukun.

Advanced-paketti tuo sisätilaan lisää varusteita, muiden muassa kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä Widescreen Cockpit -näytöksi yhdistettyinä.

Advanced Plus -paketti puolestaan parantaa äänentoistoa huippulaadukkaan äänentoistojärjestelmän avulla, joka tuo jokaiselle ajomatkalle rikkaan soundin samalla kun älypuhelin latautuu langattomasti. 

Varustepakettien huipulta löytyy vielä Premium-paketti. Sen kohokohtia ovat Burmester® Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja panoraamakatto. Paketti täyttää kaikki toiveet.

 EQA 250 Alkaen 50 571 €

Tervetuloa koeajolle!

Rakenna oma EQA:si tästä

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni