Uusi Citroen Berlingo

Uusi Citroën Berlingo koeajettavissa Astrumissa!

TILA-AUTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ 

Vakuuttava ja dynaaminen olemus sekä  Airbump® -muotoilu väritehosteineen tekevät uudesta Citroën Berlingosta täydellisen monitoimiauton. Henkilökuljetuksiin tarkoitettu malli on Multispace ja pakettiautoversio Van esitellään myöhemmin.

Uusi Citroën Berlingo PureTech 110 LIVE  22.939 € 

Sis. tk 600 €. CO2-päästöt 156 g/km, kulutus 6,9 l/100 km (uusi mittaustapa). Kuvan auto erikoisvarustein.

Auto täynnä tyyliä, tilaa ja taitoa 

Uusi Citroën Berlingo tulee tarjolle kahdella koripituudella, jotka ovat koot M ja XL. Berlingon M on 4,40 metriä pitkä (+2 cm edeltäjään) ja sen akseliväli on 2,78 metriä. XL puolestaan 4,75 metriä pitkä ja sen akseliväli on 2,97 metriä. Leveyttä molemmilla on 1,85 metriä ja korkeutta 1,81 metriä ilman kattokaiteita. Molemmat korimallit on saatavissa niin viisi- kuin seitsemänpaikkaisena.  Tavaratila on lyhyemmässä 775 litraa ja pidemmässä viiden hengen mallissa 1050 litraa.

Luonnollisesti uusi Berlingo avustaa kuljettajaansa uusimmilla ajoavustimilla aina autonomisesta hätäjarrutuksesta kuolleenkulman varoittimeen ja kaista-avustimeen. Värillinen heijastusnäyttö ja liikennemerkkien tunnistus ovat myös kätevä kaksikko. Lisäksi varustevalikoimasta löytyy peruutuskamera sekä auton kylkiä suojeleva Flankguard: auto painaa mieleensä etu- ja takasensoreilla havaitut esteet ja vertaa niitä ajettuun suuntaan. Vaikeita pitotilanteita varten tarjolla on myös Grip Control -ajotilavalitsin.

Bensiinimoottorit:

  • PureTech 110
  • PureTech 130 EAT8-automaattivaihteisto

Dieselmoottorit:

  • BlueHDi 100
  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 EAT8-automaattivaihteisto

Kurkkaa alta esittelyvideo uudesta Berlingosta: 

Uusi Berlingo

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni