E-sarja - Astrum Auto

Uudistunut E-sarja nyt myynnissä.

Uusi E-sarja tarjoaa kaiken, mitä tarvitset: tilaa, mukavuutta, turvallisuutta ja suuntaa näyttäviä innovaatioita.

Täysin uudet moottorit tarjoavat entistä enemmän tehoa aiempaa pienemmillä päästöillä. Molemmat korimallit saatavilla bensiini- ja dieslelmoottoreilla sekä ladattavina hybrideinä.

Ensimmäistä kertaa E-sarjassa otetaan käyttöön interaktiivinen tekoälyyn ja oppimiseen perustuva MBUX-multimedialiittymä, joka mahdollistaa kuljettajan, matkustajien ja ajoneuvon entistä paremman keskinäisen liitettävyyden ja kommunikoinnin.

Lisäksi ajoavustinjärjestelmässä on uusia ominaisuuksia sekä suorituskykyisemmät kamera- ja tutkajärjestelmät. Katveavustin varoittaa myös alhaisilla nopeuksilla vaara-alueella liikkuvista autoista ja myös polkupyöristä. Ensi kertaa avustin voi varoittaa kuljettajaa ulkopeiliin ilmestyvällä varoitusmerkillä ‒ auton ollessa paikallaan ja ennen kuin kuljettaja nousee autosta ‒ siitä, että ohi ajaa ajoneuvo kriittisellä alueella. Jos kuljettaja käyttää tällä hetkellä ovenkahvaa, kuuluu lisäksi varoitusääni.

E-sarjan sedan 200 d A Business Avantgarde

alk. 51 550 €

Suunnittele oma autosi

E-sarjan farmari 200 d A Business Avantgarde

alk. 54 031 €

Suunnittele oma farmarisi

Varaa koeajo alla olevalla lomakkeella!

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni

Mercedes-Benz E 200 d A Business Avantgarde kokonaishinta alk. 51 549,22 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 930 €/kk, käyttöetu 765 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 128 g/km, EU-keskikulutus 4,9 l/100 km. Mercedes-Benz E 200 d T A Business Avantgarde kokonaishinta alk. 54 030,29 € (sis. alv:n arvioidun autoveron ja toimituskulut 600€). Vapaa autoetu 970 €/kk, käyttöetu 805 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 137 g/km, EU-keskikulutus 5,2 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 38 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan autot lisävarustein.