Tomi ja Vesa

Saammeko esitellä myyntitiimimme uudet vahvistukset!

Salossa ja Forssassa startataan kesäkauppaan vahvistetuin voimin – Kantosen Vesa on aloittanut Salossa ja Hyvösen Tomi Forssassa toukokuun taitteessa.

”20 vuoden tauon jälkeen oli kiva palata Saloon asumaan ja tekemään autokauppaa” kertoo Vesa. Vuosien aikana Vesa on tehnyt kauppaa Porissa, Raumalla, Huittisissa, Loimaalla ja viimeksi Forssassa. ”Salo on vaan aina ollut sydämessäni. Sivusta olen seurannut Astrum Auton kehitystä ja siksi olikin kiva tulla tänne töihin ja ottaa uudet haasteet vastaan Mercedeksen, Kian ja laadukkaitten vaihtoautojen parissa.”

Astrumissa erityisesti hyötyajoneuvot kuuluvat Vesan vastuualueelle.

Forssassa Vaihdox on keskittynyt käytettyihin henkilö- ja pakettiautoihin. Se saikin Tomin hakeutumaan kotikonnuille autokaupan pariin: ”Jokainen vaihtoauto on uniikki ja on hienoa, kun sille löytää aina sen oikean uuden omistajan. Yli 15 vuotta olen autokaupassa toiminut – Forssaan tein paluun muutaman Hämeenlinnassa vietetyn vuoden jälkeen.” Vaikka Forssassa pääpaino onkin käytetyissä autoissa on koko Astrumin valikoima Tomin kautta ostettavissa.

Molemmat herrat toivottavat uudet ja vanhat asiakkaat iloisille autokaupoille Saloon ja Forssaan!