MB GLB - Astrum Auto

Uusi Mercedes-Benz GLB.

Uusi GLB on täällä. Se on monipuolisin kompakti katumaasturi, jonka Mercedes-Benz on koskaan valmistanut. Se yhdistää tila-auton muunneltavuuden, henkilöauton mukavuuden ja maasturin ajovarmuuden ainutlaatuisella tavalla. Tilaa löytyy halutessa jopa seitsemälle hengelle. Saatavana etu- ja nelivetoisena.

GLB sisältä - Astrum Auto

Uudessa GLB:ssä olo on helppo tehdä mukavaksi.

Suuri muunneltava tavaratila ja pituussuunnassa siirrettävä toinen istuinrivi saa aikaan lisätilaa, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Valinnaisen kolmannen istuinrivin ansiosta (istujan pituus max. 168 cm) GLB tarjoaa tilaa jopa seitsemälle henkilölle. Istuintuuletuksen ja monien mukavuusominaisuuksien ansiosta tunnet olosi aina mukavaksi. Kattavien turvavarustepakettien ansiosta GLB:ssä on kaikki tarvittava, jotta pääset turvallisesti perille ja pystyt liikkumaan maastossa kuin maastossa varmasti ja huoletta.

MB GLB - Astrum Auto

Muotoile oma yksilöllinen GLB-mallisi.

Luo uudelle GLB:lle lisää ilmettä varustepaketeilla ja suunnittele oma yksilöllinen tyylisi. Malliversiot mahdollistavat kiehtovia yhdistelmiä niin auton sisä- kuin ulkopuolella, Esimerkkeinä nahka- ja Night-paketit tai AMG Line, joka korostaa autosi urheilullisuutta niin sisä- kuin ulkopuolella.

MB GLB - Astrum Auto

Muotoile oma GLB-mallisi tästä

Tutustu hinnastoon

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni