MB Sprinter - Astrum Auto

Uusi palvelu yrittäjille: Mercedes-Benz All Inclusive -leasing.

Mercedes-Benz haluaa tarjota yrittäjille parhaat tuotteet ja palvelut. Siksi olemme kehittäneet ensimmäisenä automerkkinä leasinginpalvelun, joka sisältää auton lisäksi muutkin työssä tarvittavat välineet. Palvelu sopii yhtä hyvin uusille kuin jo toimivillekin yrittäjille.

Mercedes-Benz All Inclusive -leasingin erikoisvarusteltu Sprinter-pakettiauto on yhtä aikaa liikkuva toimisto, pukukoppi, taukotila ja varasto. Kaikki tarvittava kulkee siellä missä sinäkin ja auton lisäksi sopimus sisältää työkalut, suojaimet ja työvaatteet. Varusteet ja vaatteet ovat EN-hyväksyttyjä. 

Pakettiin kuuluu myös Huolenpitosopimus, joka kattaa huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset sekä äkilliset korjaustoimenpiteet. Auton varustelulla on lisäksi kahden vuoden takuu sekä työkaluilla ja suojavälineillä on omat takuunsa. Mercedes-Benz All Inclusive -leasingin kiinteän kuukausihinnan ansiosta tiedät kustannukset etukäteen ilman yllätyksiä.

Mercedes-Benz All Inclusive alkaen 599 €/kk.

Sisältää:

- Hyötyajoneuvokeskuksen varustelema Mercedes-Benz Sprinter -pakettiauto

- HIKOKI:n työkalut joista valittavana rakentajan, LVIS-asentajan tai koneurakoitsijan paketit

- SKYDDA:n EN-hyväksytyt suojaimet ja työvaatteet

Mercedes-Benz All Inclusive -leasingin hinta riippuu sopimuksen pituudesta ja sopimuskilometreistä. Esimerkiksi keskipitkässä A2 Sprinter Workerissa edullisin sopimus alkaen 599 €/kk ja on kestoltaan 60 kk/100000 km. Sopimusaika ja kilometrit ovat kuitenkin muokattavissa tarpeesi mukaan. Valittavana on neljä koripituutta ja kolme kattokorkeutta ja jopa 17 m3 tavaratilaa. Myyjämme kertovat mielellään lisää erilaisista vaihtoehdoista. 

Lue lisää Sprinteristä

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Mercedes-Benz All Inclusive -Leasing hinta alk. 599 €/kk (alv. 0%). Sopimus sisältää Mercedes-Benz 314CDI FWD-3,5/39K keskipitkä A2 Worker -pakettiauton Hyötyajoneuvokeskuksen varustelulla, Hikokin työkaluista kootun rakentajan paketin, Skyddan suojaimet sekä kolme settiä Skyddan työvaatteita. Sopimusaika 60 kk/100 000 km. All Inclusive Leasing -sopimusautoissa on voimassa Vehon huolenpitosopimus. Leasingsopimuksen tarjoaa Järvileasing Oy.