CITROËN C4 CACTUS - Astrum Auto

ERITTÄIN PIENIPÄÄSTÖINEN CITROËN C4 CACTUS DIESELAUTOMAATTI KAMPANJAHINTAAN

Nyt tarjoamme vähäpäästöisen ja automaattivaihteisen Citroën C4 Cactus -kampanjamallin huippuedullisesti:

Citroën C4 Cactus BlueHDi 120 Feel Limited Automaatti

20 556€ TAI 249€/KK*
 

TANKKAA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISELLÄ NESTE MY UUSIUTUVALLA DIESELILLÄ – KOKONAISPÄÄSTÖT JOPA 90% ALHAISEMMAT!

Tiesitkö, että Citroënin uusissa dieselautoissa voidaan käyttää uusiutuvista luonnon raaka-aineista jalostettua uusiutuvaa dieseliäTällaista on mm. Nesteen markkinoima Neste MY uusiutuva diesel. Tämän suomalaisen keksinnön käyttö ajossa on helpoin ja nopein tapa vähentää autoilussa tuotettuja kokonaispäästöjä jopa 90 % verrattuna perinteisiin polttoaineisiin!

Oman auton soveltuvuudesta käytettäväksi uusiutuvan dieselin kanssa voi varmistua tarkistamalla yhteensopivuuden polttoainesäiliön kannen merkinnöistä. Mikäli polttoainesäiliön kannen sisäpuolelta löytyy tarra ”XTL”, kertoo se EN15940 -standardin mukaisen parafiinisen dieselpolttoaineen olevan soveltuva käytettäväksi. Toisin sanoen auton polttoaineena voi käyttää uusiutuvaa dieseliä. Uusiutuvaa dieseliä tankattaessa vastaava merkintä tulee löytyä myös polttoainepistoolista.

Citroen - Neste My - Astrum Auto

Uusiutuva- sekä perinteinen diesel soveltuvat käytettäväksi myös yhtäaikaisesti, joten auton polttoaineen voi tilanteen mukaan käyttää ristikkäin niin uusiutuvaa- kuin perinteistä dieselpolttoainetta.

TUTUSTU AUTOON

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni

*Koskee rajoitettua erää uusien C4 Cactus diesel automaatti -mallien uusia asiakastilauksia. Tarjous voimassa niin kauan kuin autoja riittää. Kuvan auto erikoisvarustein. Rahoitusesimerkki: C4 Cactus BlueHDi 120 Feel Limited Automaatti, hinta 20 556 € (sis. toim. kulut), käsiraha 2 055 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 249 €, luoton määrä yht. 18 691 € (sis. perustamismaksun 190 €), viimeinen suurempi erä 5 707,52 €. Kk-erä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelykulun 9 €/kk. Luottokustannukset yht. 1 897,52 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 20 398,52 €, todellinen luottohinta 22 453,52 € ja todellinen vuosikorko 3,14 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.