Uusi Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Citroën esittelee uuden kompaktin hatchbackin; C4 Cactuksen. C4 Cactus on uudistunut huomattavasti mukaillen segmentille ominaisia teknologioita ja moottoreita, mutta erottuu yhä edelleen joukosta ainutlaatuisella persoonallisuudellaan sekä mukavuudellaan. C4 Cactuksessa esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa uusi mukavuusjousitusjärjestelmä, Progressive Hydraulic Cushions™ -jousitus sekä Advanced Comfort mukavuusistuimet.

Citroën C4 Cactukseen on valittavissa tehokkaita ja taloudellisia voimanlähteitä:

  • PureTech 110 Stop&Start manuaali
  • PureTech 110 Stop&Start automaatti
  • PureTech 130 Stop&Start manuaali
  • BlueHDi 100 manuaali

MUKAVA MATKUSTAMO

Citroën C4 Cactuksen matkustamo on…

USKOMATTOMAN MUKAVA:

Citroën C4 Cactuksen avarat ja lämminhenkiset sisätilat koostuvat pehmeistä ja samalla tukevista materiaaleista. Sekä kuljettajalla että matkustajilla on runsaasti tilaa. Edessä vaakatasoisessa kojelaudassa oleva keskusnäyttö korostaa runsasta tilantuntua. Samalla näkymä tielle ja ympäristöön on esteetön ja selkeä. Akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Sisätilan tunnelma on levollinen, aivan kuin olisit pesässä.

TYYLIKÄS:

Citroën C4 Cactuksen design on läsnä auton koko olemuksessa ja se suorastaan kutsuu matkantekoon. Elegantit viimeistelyt ovat saaneet innoituksensa matkalaukkujen maailmasta, esimerkiksi Top Box -säilytyslokeron hihnat ja ovenkahvat. Materiaalit ovat laadukkaita. Sisätilojen tyylin voi valita viidestä eri huonekaluista ja matkustamisesta inspiraationsa saaneesta vaihtoehdosta.

VALOISA:

Valoisa ja samalla liialta lämpösäteilyltä* tehokkaasti suojaava erikoiskäsitelty Citroën C4 Cactuksen iso panoraamalasikatto päästää matkustamoon jatkuvasti miellyttävää valoa. Kesällä se suojaa UV-säteiltä ja kuumuudelta. Talvella sen erinomainen lämpöeristys pienentää lämpöhäviötä. Molemmissa tapauksissa se tukee ilmastoinnin toimintaa ja pitää lämpömukavuuden ihanteellisella tasolla kaikille matkustajille. Laminoitu äänieristetty lasi lisää kuljettajan ja matkustajien matkustusmukavuutta.

KÄYTÄNNÖLLINEN:

Jokainen matkustaja nauttii omasta tilastaan. Hyödyllisiä ja näppäriä säilytyslokeroita on runsaasti, kuten kojelautaan sijoitettu tilava Top Box, keskikonsolin säilytyslokero, USB-liitännällä varustettu paikka matkapuhelimellesi tai tilavat takaovien kautta käytettävissä olevat säilytyslokerot. Tavaratilan tilavuus on 358 l. Kuutiomallisen muotonsa ansiosta se on tilava; kaiken tyyppiset matkatavarat mahtuvat sinne.

Katso uuden Citroën C4 Cactuksen esittelyvideo klikkaamalla tästä 

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni

Teksti: Citroen.fi