C- ja E-sarja EQ - Astrum Auto

Nyt saatavana erä C- ja E-sarjan EQ Power ladattavia hybridejä nopeaan toimitukseen.

Sähkömoottorin avulla ajat lähes 50 km täysin päästöttömästi. Kun maantie alkaa, tehokas ja pienikulutuksinen diesel- tai bensiinimoottori vie sinut perille asti tarvitsematta huolehtia seuraavasta latauspisteestä. C-sarjan EQ Power ladattavat hybridit ovat saatavana sedanina ja farmarina joko bensiini- tai dieselmoottorilla. E-sarjan EQ Power ladattavat hybridit ovat saatavilla sedanina diesel- ja bensiinimoottorilla ja farmarina dieselmoottorilla.

Lisäksi C- tai E-sarjan EQ Powerin ostajalle Mercedes-Benz Wallbox Home -latauslaite veloituksetta. Wallbox Home on latauslaite, jossa on noin kuusi metriä pitkä kiinteä latauskaapeli, ja jonka suurin latausteho on enintään 22 kW. Latauslaitteella voi ladata Mercedes-Benzin akkusähköllä toimivat ajoneuvot tai ladattavat hybridit monta kertaa nopeammin kuin tavallisesta kotitalouspistorasiasta.

C-sarja EQ Power hinta alk.

50 911 €

E-sarja EQ Power hinta alk.

60 882 €

Wallbox Home-latauslaite veloituksetta C- tai E-sarjan EQ Powerin ostajalle.
Autoja rajattu erä. Tarjous voimassa huhtikuun loppuun.

Arvo 1105 €

Mercedes-Benz Wallbox - Astrum Auto

Hinnastoihin pääset tästä

Suunnittele oma autosi tästä

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni

Mercedes-Benz C 300 e A Business Edition EQ Power kokonaishinta alk. 50 910,98 €. Vapaa autoetu 920 €/kk, käyttöetu 755 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 35 g/km, EU-keskikulutus 1,6 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 34 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi.
Mercedes-Benz E 300 e A Edition One EQ Power kokonaishinta alk. 60 881,94 €. Vapaa autoetu 1 060 €/kk, käyttöetu 895 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 36 g/km, EU-keskikulutus 1,6 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 38 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi.
Hinnat sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €. Kuvan autot lisävarustein.