Beely - Astrum Auto

Beely-autot löydät nyt Astrumista!

Beely on uusi, kätevä ja turvallinen vaihtoehto auton omistamiselle

Beelyn kautta saat auton täysin omaan käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Voit ajaa sillä niin paljon kuin haluat. Sen jälkeen voit palauttaa auton ilman kuluja tai lunastaa itsellesi, jos niin haluat. Kun tuntuu, että haluat vaihtaa toiseen, päivität vain sopimuksen uuteen autoon ja palautat vanhan.

Huoletonta autoilua

Beely-palvelu sisältää valitsemasi auton käyttöösi haluamallasi määrällä vuosittaisia ajokilometrejä. Se sisältää auton normaalin käytön aiheuttaman arvonaleneman, huollot, katsastukset, kuluvien osien vaihdot (pois lukien mahdollisen renkaiden uusimisen) ja mahdollisten vikojen korjaukset, ilman omavastuuta.

Beelystä maksat kiinteää kuukausimaksua, joka ei muutu, vaikka moottori rikkoutuisi, vuosihuollossa tulisi “yllätyksiä", uusien autojen autovero laskisi dramaattisesti tai kyseisen automerkin tai polttomoottoriautojen kysyntä sukeltaisi.

Vähän ajettuja autoja edullisesti

Beelyt eivät ole uusia, vaan vähintään yksivuotiaita, alle 100 000 kilometriä ajettuja autoja. Muun muassa tästä syystä niiden kuukausihinta on edullinen ja sopimuskauden vähimmäispituus vain vuoden. 

Sopimuksen päättäminen

Beely-sopimuksen kesto on 48 kk, mutta voit irtisanoa sen 12, 24 tai 36 kk jälkeen ilman mitään kustannuksia, riippuen valitsemastasi sopimustyypistä. Irtisanomisaika on 1 kk. Sinun ei tarvitse siis etukäteen tietää miten kauan haluat pitää Beelyäsi.

Katso Astrumin  Beely-valikoima tästä

Kysy lisää

Kerro miten voimme auttaa?

Omat tietoni